IMG-20130706-WA0005Een timmerman is vaak bij verschillende fasen van het proces betrokken. Soms bij de voorbereiding, en soms juist bij de afwerking. Om een completer pakket aan te kunnen bieden is Holla Timmerwerken in 2016 een samenwerkingsverband aangegaan met Hetteling Schilders. H&H Timmerwerken is daarvan het resultaat.

We willen als eenheid kwaliteit leveren, en hebben hierom gekozen voor een gezamenlijke openbare uiting. Dit neemt echter niet weg dat Holla Timmerwerken nog steeds handelt als enig opdrachtnemer onder eigen verantwoordelijkheid.
Door het samenwerkingsverband kunnen we de werkzaamheden goed op elkaar afstemmen. Dit betekent uiteraard niet dat u verplicht bent bij timmerwerkzaamheden ook het schilderwerk door ons te laten verzorgen, die vrijheid heeft u zelf.

 

DSC_0071

Vakmanschap
Doordat we alle projecten wel in eigen beheer uitvoeren kunnen we de kwaliteit garanderen. Na jarenlange ervaring heeft hout weinig geheimen, waardoor ik de creativiteit en vakkundigheid kan bieden die u nodig heeft.

Meubelmaker
Naast de algemene timmerwerkzaamheden ben ik ook gediplomeerd Meubelmaker. Zo lever ik al vele jaren meubels voor ieder budget. Of u nou een boekenkast nodig heeft of een heel nieuw interieur, u kunt rekenen op grote betrokkenheid en kwaliteit. Door liefdevol handwerk en het gebruik van de beste materialen kan ik uw wensen perfect realiseren.